Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Supa Marocana De Linte

Supa Marocana De Linte

Adaugă pasta de tomate și condimentele. 1 lingură de harissa (de la carrefour).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Reteta de supa de linte marocana este usor de preparat. Dacă doriţi ca supa să aibă o textură grunjoasă, puneţi deoparte o jumătate de ceaşcă de linte încolţită. Exista o legatura intre toate aceste supe, si anume aroma orientala, rezultat al utilizarii diverselor condimente.

Supa De Cartofi Cu Ardei Copt Reteta Video Jamilacuisine
vizitati articolul complet aici : https://jamilacuisine.ro/supa-de-cartofi-cu-ardei-copt-video/
Dacă pierderea în greutate este unul dintre obiectivele dvs., linte verde ar trebui să fie cu siguranță o parte. Mod de preparare pentru rețeta supă marocană de linte roșie. Reteta de supa de linte marocana este usor de preparat.

Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de supa de linte il gasiti in clipul de mai jos!

Când ceapa este gata, adaugă legumele, lintea și apa. Una recent intrată în favorite este harira. O supa care spune o poveste ca cele din o mie de nopti.

2 cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) or 2 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume. 1 1/2 linguriţe chimion pulbere. 1 ceapa, tocata marunt, 2 morcovi tocati cuburi, 1 cana linte rosie, 1 lingura pasta harissa (pasta din ardei iuti), 1 1/2 lingurita pudra de cumin, 1 1/2 lingurita pudra de coriandru, 1 lingurita scortisoara pudra, 2 1/2 cani supa de pui bio, 1 lingura sirop de artar, sucul de la 1 lamaie, sare/piper.

Harira Vegană Supă Marocană Cu Linte și Năut Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=fOfH3VllO8Y
Această supă marocana e o mâncare la care papilele mele visează de mult. Este foarte aromata si satioasa. Dacă pierderea în greutate este unul dintre obiectivele dvs., linte verde ar trebui să fie cu siguranță o parte.

Exista o legatura intre toate aceste supe, si anume aroma orientala, rezultat al utilizarii diverselor condimente.

Foarte condimentata fara sa fie iute, te vrajeste cu miresmele ei. 1 ceapă mare, tocată mărunt. Este o sursă excelentă de proteine și substanțe nutritive, datorită lintei și cartofului dulce.

Acest fel de mancare special se gateste de obicei de ramadan si poate fi facut cu sau fara carne, in functie de preferinte. 1 ceapa mare 2 morcovi 1/4 ceasca de ulei de masline 2 cani de linte rosie 2 linguri de pasta de rosii 1 lingurita de boabe de. Se călește ceapa tocată în ulei de măsline, se adaugă usturoiul zdrobit și condimentele.

Supa Marocana De Linte Rosie Si Morcovi Good Food Recipe Lentil Soup Recipes Healthy Recipes Red Lentil Soup
vizitati articolul complet aici : https://ro.pinterest.com/pin/230105862189552931/
Între timp, lintea verde aduce și o tonă de beneficii pentru sănătate. Home » supe și ciorbe » supa marocana de linte. 1 cană de linte roşie.

Această supă vegetariană conține o cantitate mare de proteine.

Când ceapa este gata, adaugă legumele, lintea și apa. În ultimele luni de zile am adoptat un regim de viață usor diferit în sensul în care, de 2 ori pe săptămână, renunț la carne. Țin în așteptare de vreun an rețeta asta de supă marocană.

Posting Komentar untuk "Supa Marocana De Linte"