Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartament De Inchiriat Busteni

Apartament De Inchiriat Busteni

Apartament de inchiriat dairesi buşteni şehrini ziyaret edenlere konaklama olanağı sunmaktadır. Apartamentul are o suprafata construita de cca 60 mp fiind compus din 2 dormitoare si living, baie, bucatarie, balcon.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Camera centralei, wc servici, crama, sala de biliard. Cele mai multe anunturi cu apartamente de inchiriat din iasi. Vezi 18 rezultate pentru apartamente de închiriat în buşteni la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate de închiriat începând de la 120 eur.

Persoană Fizică Apartamente De Vanzare Din Busteni Anunț Direct De La Vanzător
vizitati articolul complet aici : https://apartamentelavanzare.ro/busteni-persoane-fizice.php
Photos, address, and phone number, opening hours, photos, and user reviews on yandex.maps. Bucatarie si baie, la parter, cu iesire in curtea din spatele blocului, maxim 4 persoane, sejur minim 2 nopti, living cu cana. Romania, buşteni, strada clabucetului, nr.

Afla primul care sunt cele mai noi anunturi adaugate in categoria proprietati de inchiriat in busteni, prahova (localitate).

Imobilul are suprafata construita de 450 mp si dispune de un teren cu suprafata de 500 mp. Apartament de inchiriat dairesi buşteni şehrini ziyaret edenlere konaklama olanağı sunmaktadır. Apartamentul dispune de centrala proprie, ac, balcon inchis termopan.

Imprejurimi si obiective turistice busteni. Apartamentul este mobilat si utilat. Cauți un apartament în busteni?

Apartamente In Busteni Mitula Apartamente
vizitati articolul complet aici : https://apartamente.mitula.ro/apartamente/apartament-busteni
Proprietar, ofer spre inchiriere apartament 2 camere, etaj 2/7. Predeal, amplasament deosebit, zona semicentrala, la 20 minute de partia clabucet mers pe jos, priveliste neopturabila, apartament cu 2. Bucatarie si baie, la parter, cu iesire in curtea din spatele blocului, maxim 4 persoane, sejur minim 2 nopti, living cu cana.

Bucatarie si baie, la parter, cu iesire in curtea din spatele blocului, maxim 4 persoane, sejur minim 2 nopti, living cu cana.

Direct proprietar, inchiriez apartament 2 camere, zona coresi, utilat, mobilat, penultimul etaj, cu spatiu de depozitare dedicat, loc de parcre in. Toate categoriile apartamente de inchiriat ──────────────── anunturi de vanzare anunturi de inchiriere. Bucatarie si baie, la parter, cu iesire in curtea din spatele blocului, maxim 4 persoane, sejur minim 2 nopti, living cu cana.

Apartament de inchiriat, zona muzeul cezar petrescu, apartament 2 camere: Apartamentul are o suprafata construita de cca 60 mp fiind compus din 2 dormitoare si living, baie, bucatarie, balcon. Bucatarie si baie, la parter, cu iesire in curtea din spatele blocului, maxim 4 persoane, sejur minim 2 nopti, living cu cana.

Camere De Inchiriat Busteni Adroa Realty Rent
vizitati articolul complet aici : https://adroa.top/realty-rent/?header=Camere+de+inchiriat+busteni
Apartamentul este mobilat si utilat. Romania, buşteni, strada clabucetului, nr. Inchirieri apartamente oferte de inchirieri apartamente in agentia imobiliara galaxy imob.

Direct proprietar, inchiriez apartament 2 camere, zona coresi, utilat, mobilat, penultimul etaj, cu spatiu de depozitare dedicat, loc de parcre in.

Imprejurimi si obiective turistice busteni. Direct proprietar, inchiriez apartament 2 camere, zona coresi, utilat, mobilat, penultimul etaj, cu spatiu de depozitare dedicat, loc de parcre in. 163 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari.

Posting Komentar untuk "Apartament De Inchiriat Busteni"