Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Santandrei

Teren De Vanzare Santandrei

Teren constructii de vanzare in santandrei, tip teren: Sapient propune spre vanzare teren santandrei intravilan 23.300 mp.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Front stradal 73 ml, lungimea terenului 370 mp de vanzare teren in baile felix inainte de usa oil, in suprafata de 3920 mp. Suprafata terenului este de 10000 metri patrati. Suprafata terenului este de 10000 metri patrati.

Teren Intravilan Industrial De Vanzare Santandrei T08
vizitati articolul complet aici : https://stranici-imobiliare.ro/proprietate/teren-intravilan-industrial-de-vanzare-santandrei-t08
Terenul masoara o suprafata totala de 4542 mp, cu un front stradal de 21 ml. Acest teren este situat la strada principala si dispune de toate utilitatile: Cele mai multe anunturi cu terenuri de vanzare din iasi.

De vanzare statie peco / benzinarie pe centura zona santandrei,oradea,bihor,romania.

20 anunturi imobiliare active in orasul iasi. Hunedoara, zona centrala, suprafata totala teren 2880 mp, teren drept, front stradal de 20,7 m, sunt toate utilitatile la teren (gaz, canalizare, apa retea, curent electric). Pretul de vanzare este de 110000 euro negociabil.

Terenul are suprafata de 8100 mp, front 36 m la strada, utilitati trase in apropiere. Stufului, zona stadionlui, de fapt la 150 m de stadion, un teren generos cu un front stradal dublu, pe colt, compus din 2 parcele in suprafete de 585 mp respectiv 544 mp, fiecare cu extras de carte funciara dar preferabil. Mp 2, 3 fronturi stradale , teren intravilan , ideal pentru investitie , zona linistita , cel mai mic pret din santandrei si.

550 M Teren De Vanzare Bihor Judet Santandrei 3977667 Www Storia Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.storia.ro/ro/oferta/vand-teren-in-santandrei-bihor-550-metri-IDgGLW.html
Teren intravilan, industrial, de vanzare, situat in localitatea santandrei, din judetul bihor. De vanzare teren intravilan in oradea, cartier grigorescu. Cora proiect imobiliare va propune spre vanzare teren situat in santandrei, str.

Vand teren extravilant 8600mp teren de vanzare 8600mp langa caminul felix pentru agricultura pret 10euro mp negociabil.terenul este particular pe persona fizica telefon:

Sapient propune spre vanzare teren santandrei intravilan 23.300 mp. Acest teren este situat la strada principala si dispune de toate utilitatile: Anunțuri actuale privind vânzarea de terenuri în chișinău și moldova.

11 ianuarie particular vand teren intravilan intabulat in santandrei jud. Sapient propune spre vanzare teren santandrei intravilan 23.300 mp. Pretul acestui teren intravilan de vanzare in oradea pe calea santandrei este 35.500 euro, negociabil.

Teren Ultracentral Santandrei Parcelabil Santandrei Adroe Realty Buy
vizitati articolul complet aici : https://adroe.top/realty-buy/?header=Teren+ultracentral+Santandrei,+parcelabil+!&city=Santandrei
Daca vrei sa te muti la periferia oradiei, departe de agitatia de la oras, dar totus. Ib55 teren intravilan de vanzare 1309 mp,situat in saldabagiu de munte. Terenul are o suprafata generoasa de 2700 mp, este plat contacteaza vanzatorul.

Anunțuri actuale privind vânzarea de terenuri în chișinău și moldova.

Terenuri de vanzare oradea la preturi avantajoase. Cora proiect imobiliare va propune spre vanzare teren situat in santandrei, str. Teren de vanzare episcopia oradea, teren intravilan.

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Santandrei"